Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zatvoren Ipsilon od Pule do Kanfanara

Snažno nevrijeme u Istri, odroni duž Jadranske magistrale

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pulu i širu okolicu sinoć je zahvatilo jako nevrijeme s kišom i olujnim vjetrom.

Zbog velike količine vode na kolniku kod odmorišta Bale zatvorena je dionica Istarskog ipsilona Pula-Kanfana. U središtu Pule najviše je vode na prometnicama Verude i Stoje, oko Doma sportova, piše Ipress. Pod vodom je i stara cesta koja vodi iz Pule za Bale te Fažanska cesta, stoga iz policije upozoravaju vozače na pojačan oprez u vožnji.

Pročitajte i ovo Tvrđava Monvidal Teško ozlijeđena Muškarac gurnuo ženu s pulske tvrđave: Pala s visine od pet metara i završila u bolnici Nesreća kod Kanfanara - 2 kod Kanfanara FOTO Stravičan sudar u Istri: BMW se doslovno prepolovio, troje ozlijeđenih prevezeno u bolnicu

Jako vjetar u Puli je sinoć lomio granje i bacao kontejnere na ceste, a vozači su se zbog velikih količina vode na cestama našli u problemima te bili primorani nogostupe koristiti kao alternativne pravce. IPress navodi da je poplavljeno više podruma u Štinjanu i u Fažani gdje je tijekom jučerašnjeg dana palo 60 litara kiše po metru četvornom. Kiša koja u Istri pada već nekoliko dana i danas ne prestaje. 

Odroni duž Jadranske magistrale

Zbog odrona se otežano vozi jednim trakom dionice državne ceste Gračac-Knin, na prijevoju Malovan. Također opreznije treba voziti zbog odrona duž cijele Jadranske magistrale i na cestama u gorju.

Zbog nepovoljnih vremenskih prilika u prekidu su katamaranske linije iz Rijeke za Mali Lošinj, Rab i Novalju, a iz Splita za Vis i Lastovo.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene