Obavijesti Video Pretražite Navigacija
30-ak intervencija

FOTO/VIDEO Nevrijeme poharalo Međimurje: Padala jaka tuča, vjetar rušio stabla

Aktualno Galerija Nevrijeme u Međimurju Nevrijeme u Međimurju Foto: Čitatelj Nevrijeme u Međimurju Nevrijeme u Međimurju Foto: Čitatelj Nevrijeme u Međimurju Nevrijeme u Međimurju Foto: Čitatelj Nevrijeme u Međimurju Nevrijeme u Međimurju Foto: Čitateljica +0 Nevrijeme u Međimurju Galerija 1/5 >>
Jako grmljavinsko nevrijeme zahvatilo je rano jutros područje Međimurja. Padala je tuča, a jak je vjetar rušio granje i stabla.

Međimurski kraj pogodilo je jako grmljavinsko nevrijeme praćeno tučom, a vatrogasci su imali pune ruke posla.

"Od dva velika kestena koji su desetljećima stajali na ulazu u Stari grad i gotovo srasli s glavnim bastionom ostali su tek ostaci", objavili su iz Muzeja Međimurja Čakovec. 

"Vatrogasci su još uvijek na terenu. Od jutra je odrađeno 30-ak intervencija, 28 se odnosi na uklanjanje drveća, dok se dvije odnose na sanaciju krovišta. U Čakovcu je tri intervencije odradila Javna vatrogasna postrojba, a pomogle su i ostale postrojbe s područja županije", potvrdio je za DNEVNIK.hr glavni vatrogasni zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe Čakovec Mladen Kanižaj.

Nevrijeme u Međimurju Nevrijeme u Međimurju (Foto: Čitateljica)

Nevrijeme u Međimurju Nevrijeme u Međimurju (Foto: Čitatelj)

Nestabilno vrijeme bit će i u nastavku dana. Navečer se očekuju se češći, ponegdje i intenzivniji pljuskovi, javlja DHMZ.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene