Obavijesti Video Pretražite Navigacija
bez signala

VIDEO Ovo se rijetko viđa: Sjednica Vlade kasnila zbog nesvakidašnje situacije, Plenković se ispričao

Sjednice Vlade inače kasne s početkom jer na njih kasni premijer, no ovog puta za kašnjenje su krive tehničke poteškoće.

Početak sjednice Vlade u četvrtak i uvodno obraćanje premijera Andreja Plenkovića vidjeli su samo oni prisutni u dvorani u Nacionalnoj sveučilišnoj knjižnici. Došlo je do tehničkih problema i nestalo je signala, pa mediji nisu mogli pratiti ni prenositi početak sjednice Vlade.

Nakon što su problemi otklonjeni, premijer Andrej Plenković ispričao se zbog tehničkih poteškoća i kašnjenja. Dok nije bilo signala, premijer je bio izložio i uvodno obraćanje pa ga je morao ponoviti nakon što su otklonjene teškoće i nastavljen prijenos sjednice uživo.

Pročitajte i ovo Vladimir Putin Natalitet u padu Putin poslao zanimljivu poruku ruskim ženama: "Sjetimo se da su naše bake i prabake imale i sedmero i osmero djece"

"Najprije da se ispričamo i javnosti i medijima. Naime, mi smo počeli sjednicu prije dobrih 25 minuta, ali smo onda shvatili da je bio neki tehnički problem, pa nije bilo signala", rekao je premijer.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene