Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Policija potvrdila: U moru pronađeno tijelo nestalog Borisa!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što su jutros ronioci Interventne postrojbe šibenske policije nastavili potragu za nestalim 23-godišnjim Borisom Mrkićem sa zadarskog područja, jutros nešto poslije 9 sati u moru kod Šibenskog mosta pronađeno je njegovo mrtvo tijelo te osobni automobil.

U policiji ističu kako su sinoć poslije 22 sata primili dojavu građanina koji je pokraj Šibenskog mosta vidio branik osobnog automobila sa zadarskim registracijskim oznakama. 

Pročitajte i ovo Nestala djevojčica Danka Misteriozan nestanak Susjed nestale djevojčice Danke: "Čuli smo dječji žamor... Jedno je dijete već bilo oteto" Nikola Grmoja Tko je Nikola Grmoja? Mostov bombarder iz Metkovića: Uvijek spreman na fajt, na granice bi slao vojsku

'Prolazio sam biciklom preko mosta kad sam dolje vidio branik i jednu felgu kako pluta u moru. Vidio sam i zadarsku tablicu. Budući da sam znao da je netko nestao iz Zadra pomislio sam da bi to mogla biti ta osoba pa sam nazvao policiju', rekao je Mate Lokas, koji je policiju obavijestio o mjestu nesreće.

Policija je odmah izišla na teren te u suradnji sa šibenskim vatrogascima i Gorskom službom spašavanja pretražila teren ispod mosta i oko njega.

>> Boris je 'ovisan o kocki', a Frane pod stresom zbog posla?

Pronađene su obje registracijske oznake te ukrasni poklopac s kotača automobila, a provjerom je utvrđeno da su pločice pripadale 23-godišnjem Borisu Mrkiću za kojim traga zadarska policija.

Nakon pronalaska, tijelo je prevezeno na Patološki odjel Opće bolnice u Šibeniku gdje je i službeno potvrđeno da se radi o 23-godišnjem Borisu Mrkiću iz Sikova.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene