Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Boris je 'ovisan o kocki', a Frane pod stresom zbog posla?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prema podacima zadrske policije, nestali mladići s područja Zadra Boris Mrkić i Frane Čirjak nisu se poznavali te nestanci nisu povezani, a za njima se i dalje traga.

Prošlog je tjedna nestao 23-godišnji Boris Mrkić, a prije dva dana iz obiteljske kuće iz Raštevića kod Benkovca nestao je i 21-godišnji Frane Čirjak .

Pročitajte i ovo Nestala osoba Nestala osoba Jeste li ga vidjeli? Nikola nije došao po svoju kćer u vrtić, čekala ga je do 21 sat… Samohrani je otac, sestra moli za pomoć Dario Tonković Iz Višnjice Policija treba pomoć: Nestao je Dario Tonković, jeste li ga vidjeli?

Boris Mrkić, od kuće se udaljio osobnim vozilom marke "Renault Clio", srebrne boje, registarske oznake ZD 283 ER.
23-godišnji Boris u ponedjeljak se od kuće u Sikovu automobilom odvezao na posao u Marinu Dalmaciju između Bibinja i Sukošana. Kako se nije vratio, prestrašeni je otac policiji prijavio njegov nestanak.

Visok je oko 180 cm, mršavije tjelesne građe, plavih očiju, kratke svijetlo-plave kose, obučen u crnu košulju kratkih rukava, plave traper hlače i tenisice.

Policija je jučer na različitim lokacijama u više navrata locirala njegov mobitel. Signal je lociran na širem zadarskom području.

U nedostatku informacija te povremenih dojava kako je Boris navodno viđen u okolici Zadra gradom su počele kolati priće kako je mladić ovisan o kocki. Otac poriče te informacije i tvrdi kako je uvjeren da je njegov Boris živ, te da ga netko drži zatočenog.

Frane Čirjak napustio je kuću u Rašteviću 16. svibnja i od tada mu se gubi svaki trag. Visok je 180 cm, srednje tjelesne građe, smeđe kratke kose, smeđih očiju, bio je obučen u sportsku trenirku (donji dio -plave boje, gornji dio žute boje sa plavom trakom), ispod gornjeg dijela trenirke imao je na sebi crvenu majicu kratkih rukava.

>> Na zadarskom području nestala dva mladića, policija locirala signale mobitela

Inače, dvadesetjednogodišnji Frane Čirjak baš ovih dana našao je prvi ozbiljniji posao. Odradio je svoj prvi radni dan u jednom trgovačkom centru. Po mjestu se priča kako je zbog posla bio pod stresom.

Neslužbeno saznajemo da je Frane u posljednjih mjesec dana bio nesretan i prijetio da će si oduzeti život te da je sa sobom prije nestanka ponio pištolj i metke.

Potragu za Franom otežava krševit i nepristupačan teren na području oko Nadina i Raštevića. Upravo je ondje u više navrata lociran njegov mobitel.

Policija moli sve građane koji raspolažu s bilo kakvim informacijama o kretanju dvojice mladića, da se jave na telefon "92" ili u najbližu policijsku postaju.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene