Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gubi im se trag

Nestale tri maloljetnice u tjedan dana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U posljednjih tjedan dana nestale su tri maloljetne djevojke, dvije su stare 15, a jedna 14 godina.

Jelena Penić ima 15 godina, visoka je 170 centimetara, ima svijetloplavu kosu, kestenjastu boju očiju i ovalno lice. Srednje je tjelesne građe. U ponedjeljak, 10. prosinca udaljila se s adrese u Bajagićima 226. U vrijeme nestanka bila je odjevena u plave traperice, crnu jaknu i crne čizme. Na dan nestanka članovima obitelji je rekla da ide u školu, i od tada joj se gubi svaki trag.

Pročitajte i ovo Nestali dječak iz Njemačke Pregledavaju centimetar po centimetar I dalje se traga za malenim Arianom (6): Danas najveća operacija potrage - 1200 pomagača, ljudski lanci, desetak dronova u zraku Arian U Njemačkoj Velika potraga za nestalim autističnim dječakom (6): Arian ne reagira na verbalne pozive, policija morala posegnuti za kreativnim mjerama

Džijan Davorka ima 14 godina, visoka je 170 centimetara, ima kestenjastu boju kose, kestenjastu boju očiju, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. Davorka je nestala u subotu, 8. prosinca u Zagrebu, Sv. Mateja 70a. U trenutku nestanka bila je odjevena u sivu jaknu i traperice.

Nestala je i 15-godišnja Stanković Desanka, visoka je 165 centimetara, ima crnu kosu, kestenjastu boju očiju, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. Na desnoj strani gornje usne ima ožiljak. Desanka se u petak, 7. prosinca udaljila s adrese u Belom Manastiru, Šećerana, M. Markovića 2a u nepoznato.
Ukoliko ste vidjeli nestalu osobu nazovite broj 192 ili se javite u najbližu policijsku postaju.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene