Obavijesti Video Pretražite Navigacija
pobunili se djelatnici

Radnik o neprimjerenom ponašanju direktora riječke Čistoće: "Derao se na mene, upozoravao sam ga da mi je neugodno"

Aktualno Galerija Riječka Čistoća - 1 Riječka Čistoća - 1 Foto: DNEVNIK.hr Riječka Čistoća - 2 Riječka Čistoća - 2 Foto: DNEVNIK.hr Riječka Čistoća - 3 Riječka Čistoća - 3 Foto: DNEVNIK.hr +0 Riječka Čistoća - 4 Galerija 1/4 >>
Sindikalisti riječke Čistoće na konferenciji za medije upozorili su na neprimjereno ponašanje direktora Čistoće za vrijeme štrajka i pregovora oko boljih uvjeta rada.

Jedan od radnika riječke Čistoće tvrdi da je bio zaključan u uredu, zajedno s još jednim radnikom, dok je direktor vikao na njega. Tvrdi da ima još nepravilnosti u poslovanju Čistoće koje je sada i prijavio odgovornoj osobi unutar Čistoće.

Pročitajte i ovo Ilustracija Aktualna tema Što mislite o građanskim stražama na granici? Pogledajte rezultate glasanja u Dnevniku Nove TV

"On se derao na mene i vršio pritisak da natjeram radnike da idu raditi. Upozoravao sam ga: 'Molim vas, nemojte se derati, teško mi je, neugodno mi je, imam osjećaj kao da mi prijetite. Molim vas gospodine direktore, smirite se'", prepričao je sindikalni povjerenik i zaposlenik Čistoće Ćenan Beljulji.

 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 

 


 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene