Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Standardni postupak

Bravo! Zbog ovog poteza cijela Hrvatska hvali radnike riječkog komunalca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Rijeci je snimljen neobičan prizor košnje trave. Naime, dok je jedan radnik kosio, dva su radnika parkirani automobil zaštitila ceradom.

Dok se jedan komunalni radnik u Rijeci bavio košnjom trave, dvojica kolega držala su ceradu kako bi se zaštitio parkirani automobil.

"Komunalci u Rijeci drže ceradu dok im kolega kosi travu kako ne bi oštetili vozilo", piše u opisu fotografije koja je objavljena na Facebooku na stranici Prometne zgode i nezgode.

Pročitajte i ovo Ilustracija U PRITVORU Hrvatski državljanin optužen za pokušaj krijumčarenja migranata: 500 eura po osobi za mjesto u kamionu

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Idejama nema kraja Za domišljate Hrvate ni posao nije prepreka za gledanje Vatrenih! Dosjetili su se kako nadmudriti poslodavce

Mnogi su ih ljudi zbog toga pohvalili, a neki su se našalili da to čine zbog loših iskustava, pa je tako jedna osoba napisala da su "100 % oštetili nekom advokatu tako auto pa ih je ogulio pošteno". Međutim, ovakvo postupanje u Rijeci je uobičajeno.

"Navedeni je postupak standardan i uobičajen pri košnji, posebno u zonama gdje zelene površine graniče s parkiralištima ili gdje to zahtijevaju konfiguracija i sastav tla, primjerice velike kosine ili tlo puno sitnog kamenja. Isti se postupak primjenjuje čak i u slučajevima kada su vozila parkirana nepropisno, a sve u cilju sprječavanja nastanka neželjene štete", za DNEVNIK.hr objasnili su iz Komunalnog društva Rijeka.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene