Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Moje izgubljeno blago"

Matej bi slavio 28. rođendan: Nenad Periš posvetio sinu emotivnu pjesmu splitskog kantautora

Matej Periš
Matej Periš Foto: DNEVNIK.hr
Matej Periš nestao je u Beogradu 30. prosinca, a njegovo tijelo pronađeno je u rijeci Savi pet mjeseci kasnije. Intenzivnu potragu za mladim Splićaninom pratila je hrvatska i srpska javnost, a vijest o njegovoj smrti potresla je cijelu regiju.

Matej Periš u četvrtak bi proslavio 28. rođendan. Njegov otac Nenad Periš na društvenim mrežama taj je dan obilježio emotivnom objavom. Uz pjesmu Tedija Spalata "Moje izgubljeno blago" na Facebooku je objavio Matejev datum rođenja i srce. Objava je skupila brojne komentare podrške ljudi koji suosjećaju s obitelji Periš.

Pročitajte i ovo Matej Periš Analiza psihijatra Sakoman o toksikološkom nalazu Mateja Periša: "Imao je neku energiju u sebi..."

Pročitajte i ovo Matej Periš Nema znakova nasilne smrti Stigli nalazi toksikološke analize tijela Mateja Periša: U krvi su pronađeni droga i alkohol

Nakon što je pronađeno, Matejevo tijelo prevezeno je u Split, gdje je pokopan u krugu najbližih, a Splićani su se od njega oprostili u splitskoj luci, u kojoj su njegovi prijatelji organizirali dirljiv oproštaj. Od prerano preminulog mladića tada su se oprostili i Beograđani, koji su uz Savu zapalili svijeće i bacili cvijeće te pustili balone.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene