Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NEMA MOŽDA!

VIDEO Ministra Fuchsa pitali smo ono što još nitko nije: ''Samo jednom sam to učinio…''

Aktualno Galerija Radovan Fuchs Radovan Fuchs Foto: DNEVNIK.hr Radovan Fuchs Radovan Fuchs Foto: DNEVNIK.hr Radovan Fuchs Radovan Fuchs Foto: DNEVNIK.hr Radovan Fuchs Radovan Fuchs Foto: DNEVNIK.hr +5 Radovan Fuchs Galerija 1/10 >>
DNEVNIK.hr počinje sa serijalom Nema možda u kojem ćemo ugostiti ljude iz javnog života i prikazati ih u svjetlu u kakvom ih niste imali priliku vidjeti. U prvom izdanju gostovao je ministar znanosti i obrazovanja Radovan Fuchs koji nam je pokazao i svoju ležerniju stranu.

Radovan Fuchs Radovan Fuchs (Foto: Anamaria Batur/Dnevnik.hr)

Ministar znanosti i obrazovanja Radovan Fuchs u posve otvorenom razgovoru otkrio je što bi radio da nije ministar i kakav je kao profesor.

Radovan Fuchs Radovan Fuchs (Foto: DNEVNIK.hr)

Kao toksikologa iznenadili smo ga pitanjem koji mu je najdraži otrov. ''Morali biste znati kako ih primijeniti, a da ga se teško skuži'', šaljivo je komentirao ministar te nas je za sofisticirane otrove uputio na agente KGB-a.

Radovan Fuchs Radovan Fuchs (Foto: DNEVNIK.hr)

Otkrio je da se ranije bavio tenisom i jahanjem, a danas se opušta u lovu. Je li lovačka priča ne znamo, ali nam je prepričao nevjerojatnu scenu kojoj je nazočio. Na pitanje koji mu je najbolji ulov izvan lova kroz smijeh je odgovorio da je prvo ulovio ženu, a najveći su mu uspjeh djeca.

''Jeste ikad obrijali bradu?'', pitanje je s kojim se još nije susreo. ''Jesam jednom'', odgovorio je nakon razmišljanja i objasnio kad ju je pustio te zašto fura takav look.

Radovan Fuchs Radovan Fuchs (Foto: DNEVNIK.hr)

Rekao nam je i kakvu glazbu sluša. ''Strašno volim pjevati, ali me grdo slušati. Pjevam ispod glasa, da se ne čuje'', našalio se na svoj račun ministar Fuchs.

Na kraju smo ga suočili s 10 brzopoteznih pitanja na koje je smio odgovoriti samo s DA ili NE jer – Nema možda. Za jedno pitanje morali smo mu reći da žena neće gledati kako bismo ga ohrabrili. Dao je i neke zanimljive i u najmanju ruku znakovite odgovore.

Cijeli razgovor s ministrom Fuchsom pogledajte u videu na početku članka.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene