Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Nema kazne za lažnog Sanadera!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Još nije poznata sudbina novinara i urednika Jutarnjeg lista koji je objavio lažni intervju premijera Ive Sanadera. Davor Butković, podsjećamo, ponudio je ostavku, no, ona još nije prihvaćena. A jedan od najvećih skandala u hrvatskom novinarstvu i dalje je glavna tema.

Viktor Zahtila (23) i danas odgovara na brojna pitanja, ovaj puta pod pravim imenom i prezimenom i bez lažnih odgovora. 

Pročitajte i ovo Muzej Biblije u Washingtonu (Foto: AFP) Maknut će ih iz postava Lažni ''Svici s Crnog mora'': U Muzeju Biblije otkrili da su im najvredniji izlošci zapravo - krivotvorine Slika nije dostupna Sanader: Vlada će pronaći rješenje za 'Viktor Lenac'

'Reakcije su sasvim normalne. Moram reći da su od dosta njih i čestitke, iako mislim da to ništa ne znači jer mislim da nisam napravio nikakvo remek djelo', objašnjava Viktor.

Osim što tvrdi da nije remek djelo, Zahtila i dalje ostaje pri tvrdnji da nije riječ o nikakvoj namještaljci drugog medijskog tabora, a ni međusobnim obračunima glavnih aktera, kako se spominje u nekim kuloarima. Da može vratiti vrijeme, kaže, slično nikada ne bi ponovio.

Desetak  poznatih hrvatskih pravnika uvjereno je kako kazneni progon za lažno predstavljanje i prijevaru u ovom slučaju pada u vodu. Zahtila se nigdje nije predstavljao kao službena osoba, premijerovim imenom i prezimenom, a iz svega nije izvukao ni nikakvu materijalnu korist.

Cijelu priču o novom skandalu u hrvatskom novinarstvu pogledajte u priloženom video dodatku.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene