Ni jedna majka ga nikako nije mogla izbjeći. Očevi jesu.


Koliko god da se pripremali, na ono što ih je čekalo – nisu bili posve spremni. Sati provedeni u boksu, u kako ga zovu, najglasnijem dijelu KBC-a Sestara Milosrdnica na nekim ostave traga. Iskusne primalje kažu, bude svega!

Vezani članci U karlovačkoj Općoj bolnici carskim rezom porođena COVID pozitivna majka - 4 Blokirali dio bolnice: U Karlovcu pod punom zaštitnom opremom uspješno porodili COVID pozitivnu majku Slika nije dostupna Usred poroda se pokušala ustati i otići: 'Ja sam Darth Vader!'

'Budu preplašeni, osobito u doba izgona, zabrinuti, blijedi, oznojeni, čak si i sjednu iza žene da ne gledaju', ekipi Provjerenog rekla je Blaženka Sumpor, glavna primalja.

>> 'Platio sam jer je to jedno nezaboravno iskustvo'

Ima i onih koji padaju u nesvijest pa kažu, imaju više posla s njima nego s rodiljama. Očevi na porodu nisu više rijetkost. Ovaj se KBC diči s iznimno velikim brojem od čak 80 posto očeva koji dolaze na porod sa svojim boljim polovicama.

Marko i Silvije, očevi su koje je ekipa Provjerenog ondje zatekla nekoliko sati prije poroda. Došli su dati moralnu potporu. 'Najgore mi je gledat tu osobu koju voliš u tim bolovima i sve mu tome. To je ono što najteže pada! Mogu je držati za ruku i tješit je i to je to', rekao je Marko. Bilo je onih koji su ih odgovarali i govorili da se ne petljaju u to, no oni su čvrsto odlučili i bili uz svoje supruge.

Marko je za vrijeme snimanja priloga stoički podnio i sjajno ohrabrivao svoju suprugu, koja je naravno, ipak odradila najteži i najbolniji posao! Dočekali su svoga sinčića Bena! I unatoč tome što mu je bilo teško gledati suprugu kako se pati – nije požalio niti sekunde! Pogledajte prilog!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook