Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bizarno

Nećete vjerovati zbog čega je jedna varaždinska škola evakuirana: Panika, povraćanje, vrtoglavice, a kad tamo...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U četvrtak ujutro u varaždinskoj graditeljskoj školi dogodio se bizaran incident - cijela škola je toliko smrdjela da su nastavno osoblje i učenici evakuirani! No nakon nagađanja da se radi o zapaljenoj kosi, otkriven je pravi razlog smrada. Nećete vjerovati zbog čega je cijela škola evakuirana...

"Dolaskom u školu naišli smo na nepodnošljiv smrad koji podsjeća na spaljenu kosu, a ulaskom u učionicu smrad je postao još intenzivniji. Učionici smo potom prozračili, ali smrad se vratio", rekao je jedan učenik Graditeljske, rudarske i prirodoslovne škole u Varaždinu za evaraždin. 

Pročitajte i ovo Ivan Čorkalo, Nikola Dugandžić, Neven Bosilj - 2 U prenoćištu za beskućnike Strava u Varaždinu, žena nožem izbola tri osobe: "Zakazao je sustav, mora se prvo dogoditi nesreća da bi se nešto pokrenulo" Hitna pomoć, ilustracija Crni dan u Varaždinu Beba ozlijeđena u nesreći, a u drugom sudaru ozlijeđen dječak (12)

Učenicu su se žalili na povraćanje, glavobolju i vrtoglavicu zbog manjka zraka. 

No da nema mjesta panici otkriveno je nedugo nakon što je cijela škola evakuirana. Domar škole, koji stanuje u sklopu iste, je zaboravio na kobasice koje je stavio kuhati, a njegova supruga s invaliditetom nije mogla ustati kako bi ugasila štednjak. 

To je jedini razlog zbog čega je učenicima pozlilo, a cijela zgrada bila evakuirana. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene