Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Radmanović kaže kako neće glasati za ratifikaciju ugovora o granici s Hrvatskom te ističe kako su izjave Milanovića zabrinjavajuće i štetne za odnose između Hrvatske i BiH.


Nebojša Radmanović, član Predsjedništva BiH kaže kako ugovor o granici s Hrvatskom nije dobar za BiH i Republiku Srpsku te neće glasati za ratifikiaciju tog ugovora, piše Klix.

Vezani članci Policija, ilustracija Dirljiv oproštaj od srednjoškolca iz BiH koji se utopio u Istri: "Kao da je sve stalo, mirno nam spavaj" Ilustracija Užas u Dalmaciji: Muškarac (58) zarobio Nepalce na Visu i mjesecima ih držao kao robove. Uzeo im dokumente i prisiljavao na rad

Ističe kako su i neke izjave Milanovića zabrinjavajuće i štetne za odnose tih dviju zemalja.

>>Josipović i Radmanović: Hrvatska i BiH ostaju prijatelji

'U vezi sa ugovorom o državnoj granici, čujemo vrlo zabrinjavajuće izjave od premijera Hrvatske, da u BiH ta zemlja nema sugovornika o granicama. Ali, evo, ja kažem da se razgovara sa Predsjedništvom BiH o tim pitanjima. Ministri iz BiH ne mogu odlučivati o tim pitanjima. Želimo dobre odnose sa Hrvatskom, ali i oni se moraju potruditi. Također, BiH i sa Srbijom i Crnom Gorom nema ugovore o granicama, i to trebamo napraviti', kaže Radmanović.

Spomenuo je i kako EU ne smije prijetiti političarima u BiH jer bi takve prijetnje mogle samo zakomplicirati stanje u BiH.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook