Za sve one s kreditima u švicarskom franku godinama se bori saborski zastupnik Goran Aleksić. Mislavu Bagi u Neformalnom otkrio je štošta.

Galerija


''Zvali su me štreberom, ali nisam bio štreber, već mi je sve išlo od ruke. Nisam puno vremena trošio na učenje. Najbolje mi je išla matematika. Jezici su mi išli dobro, njemački i hrvatski. Mislim da sam u hrvatskom isto bio tata-mata. Najslabije mi je išla likovna umjetnost. Tu sam bio totalni antitalent'', rekao je Aleksić.

Vezani članci Luka Šulić Napokon! Luka Šulić otkrio nešto što će jako razveseliti sve obožavatelje 2Cellosa Konferencija Gorana Aleksića Goran Aleksić o najavi nadzora u RBA-u: "Vujčić i ostali u HNB-u odavno znaju da banke krše hrvatske zakone"

''Kad sam bio skroz mali klinac, sviđao mi se balet. Obožavao sam balet'', rekao je. Ipak, kada je trebalo upisati srednju školu, upisao je željezničarsku, jer je tada već pri upisu u školu potpisivao ugovor sa željeznicom da će ga primiti da radi kao prometnik vlakova.

Na kraju je ipak završio u politici. ''Nisam buntovnik, nego imam jak osjećaj za pravdu. Ušli smo u probleme s otplaćivanjem kredita, udružili smo se i krenuli u borbu, pravnu borbu. Mene politika nikad nije zanimala, ali u jednom sam trenutku ulazio u neke stranke.''

Na pitanje zašto je baš on, a ne netko drugi iz udruge Franak ušao u politiku, odgovara: ''Zato jer sam bio najiskreniji, najpoznatiji i kad smo proveli anketu između 3000 članova, njih 2500 bilo je za to da ja uđem u politiku'', objasnio je.

Zašto ne surađuje s HDZ-om i dokad se vidi u Saboru, možete pogledati u priloženom videu.
 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.