Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nastavak drame na Braču

Komunalni redari rušili ilegalno sagrađene zidove i ograde: Zaradili prekršajnu prijavu za remećenje javnog reda i mira

Bageri su ranije srušili zidove i ograde oko hotelskog kompleksa, a gradonačelnica Supetra Ivana Marković tvrdi kako je sve bilo izgrađeno bespravno.

Aktivistica Vladimira Mascarell (59) nedavno je sudjelovala na prosvjedu za zaštitu prostorija bračkog Vatrogasnog doma nakon što je desetak nepoznatih osoba u iste prostorije pokušalo ući nasilno.

"Specijalci glume gljive, ne bi se šteli mešat, kažu", napisala je tada na svojem profilu na Facebooku i zaradila prekršajnu prijavu policije

Mascarell je danas na Facebooku napisala kako nije jedina koja je zaradila prekršajnu prijavu. "Prekršajno su prijavljeni i djelatnici komunalnog poduzeća koji su rušili zid, kao i vozač kamiona od smeća", napisala je, među ostalim, Mascarell.

Iako su radnici, koji su kao zaposlenici gradskog komunalnog društva samo radili svoj posao, osobno su nastradali. Policija ih tereti za stvaranje buke u 5 ujutro, a za počinjenu štetu čeka se prijava hotela. Grad Supetar kaže kako se hoteli godinama šire na terene koji nisu njihovi, a hoteli to poriču. Grad ističe i da će pravno i financijski pomoći svojim radnicima.

Podsjetimo, bageri su ranije srušili zidove i ograde oko hotelskog kompleksa, a gradonačelnica Supetra Ivana Marković tvrdi kako je sve bilo izgrađeno bespravno. To je rušenje naručio Grad Supetar, uz tvrdnju da se zidovi nalaze na javnoj cesti. 

Pročitajte i ovo Nastavljen prijepor grada i hotelske kuće na Braču - 1 pravna zavrzlama FOTO/VIDEO Nastavak drame na Braču: Bageri srušili "nezakonito izgrađene zidove hotela"

"U medijima sam pročitala kako više nisam prekršajno prijavljena. Do jutros me nitko iz policije nije ni nazvao niti sam dobila ''papir'' kojim se poništava prekršajna prijava. Pa mi je to sve i dalje čudno, jer normalno bi bilo, valjda, da ja prva budem obaviještena o povlačenju prijave", istaknula je Mascarell u današnjoj objavi na Facebooku.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene