Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Makaranin zgrabio gradonačelnika za vrat

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U zgradi Poglavarstva grada Makarske jutros je napadnut makarski gradonačelnik Marko Ožić-Bebek koji je lakše ozlijeđen. Gradonačelnika je, doznaje se, napao T.M., najprije verbalno, a onda ga je počeo gušiti.

Neslužbeno se doznaje da je napadač na makarskog gradonačelnika vlasnik jednog broda, a razlog napada je to što su komunalni redari uklonili plakate koje je T.M. neovlašteno postavio po gradu nudeći turistima usluge na svom brodu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pretukli ga i ukrali novac NADZORNE kamere snimile brutalnu pljačku turista na ulici Slika nije dostupna Promatračka misija UN-ovce u oklopnom vozilu napali u Siriji

Naime, Poglavarstvo je zabranilo takvu vrst oglašivanja što su
prihvatili svi drugi mali brodari koji nude usluge turistima.

T.M. je uhićen i sproveden u Policijsku postaju u Makarskoj.

'Dogodilo se u 7.30 sati. Gospodin Mravičić je ušao u kancelariju, prošao je osiguranje i tajnicu i jednostavno došao do stola ništa ne govoreći. Uhvatio me je za vrat i gurnio me i prijetio mi. Znači fizički napad i prijetnje. Imam ogrebotine na vratu i malo me leđa bole kako me gurnuo na stol. Znam ga iz viđenja. I brod mu je vezan na Rivi. Uglavnom, bila je neka, ja nisam ni znao, akcija redara. Dovodili su plažu, tu našu šetnicu dr. Franje Tuđmana, u nered i oni su skidali te panoe sa šetnice i vjerojatno su i njemu skinuli. Besmislen razlog da bi tako reagirali", kazao je gradonačelnik Ožić Bebek novinarima Radio Dalmacije.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene