Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Promatračka misija

UN-ovce u oklopnom vozilu napali u Siriji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ban Ki-moon je izvijestio kako je u Siriji napadnut konvoj čelnika promatračke misije Ujedinjenih naroda u Siriji.

Konvoj čelnika promatračke misije Ujedinjenih naroda u Siriji, generala Babacara Gayea, napadnut je, a ljude je spasila činjenica da su bili u oklopnom vozilu, rekao je glavni tajnik UN-a Ban Ki-moon.

Taj se napad dogodio protekli vikend, rekao je Ban. 'Jučer je napadnut konvoj generala Gayea', rekao je Ban novinarima u New Yorku. 'Na sreću, nitko nije stradao', dodao je.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić Suzana, ne ide to tako Košmar na sjednici UN-a: Vučića ponizili, a kamere su snimile što je radila njegova savjetnica Supernova music festival - 2 7. listopada UN istražuje napad na Izrael koji je pokrenuo rat: "Dok sada razgovaramo, Hamasovi teroristi siluju i zlostavljaju izraelske žene"

>> Sirija: Alep pri kraju zaliha hrane i vode, očekuje se završna bitka

General Gaye i njegova ekipa bili su meta dvaput, kazao je, pojašnjavajući da je do napada došlo u okviru 'aktivnosti kontrole i verifikacije' koje provodi misija UN-a. (Hina)
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene