Studenti počistili za sobom nakon druženja u Osijeku
Studenti počistili za sobom nakon druženja u Osijeku Foto: DNEVNIK.hr

Nekoliko stotina mladih željnih druženja okupilo se jučer u Osijeku kod studentskog kampusa. Nakon tuluma ostala je velika količina otpada, no ne zadugo.


Nekolicina studenata ujutro se vratila i počistila nered koji je ostao nakon tuluma. Okupljanje mladih najavljeno je i večeras, a jučerašnje je promatrala policija koja je došla na lokaciju kod studentskog kampusa, no nije bilo postupanja.

Vezani članci Uređuju se Prvo i Drugo maksimirsko jezero - 1 Počelo uređenje parka Maksimir: Pogledajte što je izronilo nakon isušivanja jezera Slavlje maturanata Rijeka Maturanti diljem zemlje slave kraj škole unatoč preporukama, u jednoj županiji ipak su im organizirali tradicionalnu povorku

Marljive studente koji nisu dopustili da iza njih ostane smeće i nered kakav smo viđali nakon okupljanja mladih na Jarunu pohvalili su korisnici društvenih mreža na kojima se šire fotografije čišćenja.

Studentsko okupljanje najavljeno je i za večeras jer je studentima dosta druženja po sobama i stanovima, javlja SiB.net.