Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NAGRAĐENA NA PROSLAVI OLUJE

Najbolja interventna policajka titulu osvojila nakon maratona na 37 stupnjeva: "Susretala sam kolege kako odustaju, leže. Ja sam protrčkarala kraj njih"

U sklopu obljetnice u Kninu dodijeljena su i brojna odlikovanja i nagrade najuspješnijima u sustavu. Među nagrađenima je i policajka Antonija Radeljić iz Policijske uprave zadarske.

U jakoj međunarodnoj konkurenciji pripadnika Oružanih snaga, MUP-a te oružanih snaga saveznika i partnera, na natjecanju u Slunju, Antonija Radeljić je bila najbolja. S najboljom hrvatskom interventnom policajkom razgovarao je reporter Domagoj Mikić. 

Odricanje i predani rad moto je 24-godišnje Imoćanke koja otkriva da joj nagrada mnogo znači, a pogotovo jer je dodijeljena baš na današnji dan.

''Natjecanje je bilo jako zahtjevno, bile su velike temperature, 37 stupnjeva. Kilometraža je bila dosta duga, 40 kilometara je pod 37 stupnjeva teško izdržati'', objasnila je.

Bilo je i teških trenutaka, ali odustajanje nije bio njezin izbor. ''Gurala me volja da pozdravim tu zastavu i pozvonim te viknem - domovini vrijedna. To je ono zbog čega sam došla'', navodi.

Mnoge muške kolege ostavila je iza sebe i odmah su krenule pošalice. ''Tijekom utrke je bilo - nikad se više neću prijaviti, teško je, ti nisi normalna, odakle ti snaga. Susretala sam kolege na stazi kako odustaju, leže. Ja sam protrčkarala kraj njih i oni su se križali odakle mi ta snaga'', kroz smijeh prepričava.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna CIJEPILI TREĆINU STANOVNIKA Već nekoliko dana bilježe rast broja novozaraženih unatoč uvedenim epidemiološkim mjerama: Najviša stopa zaraženih u tamošnjoj prijestolnici turizma

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ''NEPRIMJERENE IZJAVE'' Tužiteljstvo BiH odgovorilo Milanoviću: "Jednako progonimo sve osumnjičene za ratne zločine"

Formu održava trčanjem, hodanjem s teretom, planinarenjem po Velebitu i Dinari s približnom kilažom koja je bila i na samom natjecanju. A još i za ''svoje gušte'' trenira crossfit.

Prije intervnetne, prvo je radila u pomorskoj graničnoj policiji. ''Interventna je ono što sam ja od početka željela. Nastojim usavršavati svoja znanja i vještine. Čekala sam priliku i spremala sam se za natječaj koji je došao. Dala sam sve od sebe da upadnem u ovu postrojbu'', rekla je.

Uskoro i u Vukovaru počinje natjecanje, a pripreme su već u jeku. ''Mi smo domaćini ove godine. Jučer smo se raspravljali tko će pobijediti. Mi se nadamo da ćemo ipak mi pobijediti, ali neka najbolji pobijedi'', zaključila je.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene