Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Slijepi i slabovidni

"Osjećamo se kao majmuni u kavezu": Murganić obećala pomoć korisnicima Centra "Vinko Bek"

Nada Murganić (Foto: Dnevnik.hr)
Nada Murganić (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Nada Murganić (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/1 >>
Ministrica za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, Nada Murganić sastala se s roditeljima roditelji slijepih i slabovidnih korisnika Centra "Vinko Bek" i obećala im pomoći u rješavanju njihovih problema.

Nakon što su roditelji slijepih i slabovidnih korisnika Centra "Vinko Bek" premijeru uputili dopis s pozivom za hitan sastanak, primila ih je i obećala pomoć u rješavanju njihovih problema ministrica za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku Nada Murganić.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nakon rekonstrukcije Kad je čuo da Tolušić odlazi, Đakić je pobjesnio. Bacao se po hodnicima i psovao, šokirao i samog Plenkovića... Nada Murganić i Tomislav Ćorić (Foto: Dnevnik.hr) a što vi čujete? Je li ministar Ćorić izjavu kolegice Murganić dovršio psovkom? ''Čisto sumnjam da sam to rekao. Ako jesam, ispričavam se''

Dogovoreno je razdvajanje centra na socijalno-rehabilitacijski i obrazovni dio te izgradnja nove zgrade centra u Kušlanovoj ulici.

"Kada su moje dijete pitali kako joj je u školi, rekla je se u zgradi u Filipovićevoj osjeća kao da su majmuni u kavezima, tako se moje dijete već tri godine osjeća. Mi čekamo da se nešto riješi", govori majka korisnika Centra, Tatjana Babijaš.

"Vjerujemo da ćemo u dogledno vrijeme, najkasnije dvije godine, imati novi objekt", rekla je ministrica za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, Nada Murganić .

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene