Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zbog epidemije

Načelnik Škabrnje pozvao građane da 18. studenog počast braniteljima odaju u svojim gradovima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Načelnik općine Škabrnja pozvao je građane da ove godine počast braniteljima Škabrnje odaju u svojim domovima, gradovima i selima, a na one koji baš žele doći u Škabrnju apelirao je da to učine u danima prije ili nakon 18. studenog.

Uoči obilježavanja Dana stradanja u Škabrnji načelnik te općine pozvao je građane da počast braniteljima ove godine, umjesto u Škabrnji, odaju u svojim domovima te zapale svijeće u svojim gradovima i selima.

Pročitajte i ovo Ilustracija Raste broj zaraženih U tjedan dana 42 osobe umrle od COVID-a: "Nove podvarijante vrlo su zarazne" Ilustracija velik porast, slabo prijavljivanje Gdje je nestao COVID? Brojke u tjedan dana dvaput veće: "Teško je procijeniti koliko ljudi prijavljuju i koliko je to realno"

''Ukoliko usprkos situaciji želite doći u Škabrnju i odati počast, molim vas da to bude u danima uoči ili nakon 18. studenog kako bi se svi skupa manje izlagali riziku izbjegavanjem većeg okupljanja'', poručio je građanima.

Posljednjih se dana puno komentira odluka Nacionalnog stožera civilne zaštite kojom se za Kolonu sjećanja u Vukovaru ne ograničava broj građana koji se mogu okupiti na javnom mjestu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene