Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Požar u Osijeku

Šef županijskog stožera otkrio najnovije informacije o stanju na požarištu i teško ozlijeđenom vatrogascu: "Očekujemo da istraga krene što prije"

Aktualno Galerija Mato Lukić, načelnik Stožera civilne zaštite Mato Lukić, načelnik Stožera civilne zaštite Foto: Dnevnik Nove TV Dim zbog požara u Osijeku - 1 Dim zbog požara u Osijeku - 1 Foto: Dnevnik Nove TV Dim zbog požara u Osijeku - 2 Dim zbog požara u Osijeku - 2 Foto: Dnevnik Nove TV Dim zbog požara u Osijeku - 3 Dim zbog požara u Osijeku - 3 Foto: Dnevnik Nove TV +0 Dim zbog požara u Osijeku - 4 Galerija 1/5 >>
S novim informacijama o situaciji u Osijeku uživo se javila reporterka Dnevnika Nove TV Marina Bešić Đukarić, koja je razgovarala s Matom Lukićem, načelnikom Stožera civilne zaštite u županiji.

Reporterka Marina Bešić Đukarić javila je kako požar još nije ugašen i borba još traje, no učinjeni su veliki napredci i požar je pod kontrolom.

Za najnovije informacije pitala je načelnika Stožera civilne zaštite Matu Lukića, koji kaže kako je na požarištu trenutno 30 vatrogasaca s 10 vozila.

"Cijelu noć će gorjeti sigurno, vjerojatno i sutra. Ne možemo očekivati da će se tako brzo potpuno ugasiti jer gori plastika", kazao je i dodao kako će vjerojatno trajati još neko vrijeme.

Pročitajte i ovo Požar u Osijeku - 1 Aktualna tema Biste li pojeli jabuku s osječke tržnice? Pogledajte rezultate glasanja u Dnevniku Nove TV

Zbog aktivnog požara još ne može početi istraga o uzrocima.

"Zaista nas zanima, očekujemo što prije da istraga krene", rekao je Lukić.

Tri vatrogasca ozlijeđena su u požaru. Jutros dvojica lakše, a popodne jedan teže.

"Zadnje informacije su da je stabilno, intubiran. Sutra ujutro ide u Zagreb u bolnicu u Draškovićevoj", kazao je načelnik.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene