Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Traje do nedjelje

Počeo je sajam nautike: Izlagači stigli iz 30 zemalja, a i Hrvatska je imala što pokazati

Aktualno Galerija Sajam nautike - 1 Sajam nautike - 1 Foto: DNEVNIK.hr Sajam nautike - 2 Sajam nautike - 2 Foto: DNEVNIK.hr Sajam nautike - 3 Sajam nautike - 3 Foto: DNEVNIK.hr +0 Sajam nautike - 4 Galerija 1/4 >>
Otvoren je 31. međunarodni sajam nautike na zagrebačkom Velesajmu. Na 17 tisuća četvornih metara predstavlja se 300 izlagača iz više od 30 zemalja, a posjetitelji su mogli vidjeti i svjetsku premijeru koja dolazi iz - Hrvatske.

Zaljubljenici u nautiku nisu propustili sajam koji već godinama privlači brojne posjetitelje. Jedini je ovakav kontinentalni sajam u Hrvatskoj. Posjetitelje čeka i prva svjetska premijera s hrvatskom adresom!

Pročitajte i ovo Trajekt Oslofjord Skandinavski trajekt plovit će pod Jadrolinijom: "To je unapređenje usluge, komfora i sadržaja"

"Nakon 20 godina postojanja evo naše tržište je zaslužilo ovako jedan proizvod koji je dugo očekivan, dugo najavljivan. Bilo je tu i korone i svega, ali evo napokon je naša ljepotica, u našoj boji, u našim linijama, u našoj prepoznatljivosti zaživila", predstavio je brodograditelj Marsel Brkić.

Pročitajte i ovo Screenshot Vrijedan teret VIDEO Talačka kriza na brodu punom kokaina: Jedan švercer ubio drugoga i bacio ga u more, ostale zatočio

Nekad se vjerovalo da žena na brodu nosi nesreću, no danas su one glavne, kad je o brodovima riječ. Sajam nautike traje do nedjelje.

Više pogledajte u videu

 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene