Obavijesti Video Pretražite Navigacija
već treći incident

Na Tuđmanov spomenik bačena jaja, policija ne otkriva detalje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nepoznata osoba u četvrtak navečer jajima je gađala kip Franje Tuđmana te je u tijeku istraživanje, doznaje se u petak u zagrebačkoj policiji.

U policiji, osim da je istraživanje u tijeku i da su bačena jaja na spomeniku uočili policijski službenici, nisu otkrili detaljnije informacije.

Pročitajte i ovo Vlak zgazio ženu u Kaštel Sućurcu - 2 Kaštel Sućurac FOTO Užasna nesreća u Dalmaciji: Pješakinja poginula u naletu vlaka na pružnom prijelazu Privođenje osumnjičenog za ubojstvo Ukrajinca u Slavonskom Brodu - 6 U stanu Cure detalji o ubojstvu u Slavonskom Brodu: Na proslavi rođendana izbila je tučnjava...

Ovo je već treći incident koji se veže za spomenik nakon što je prije dva mjeseca svečano otkriven na križanju Ulice grada Vukovara i Ulice Hrvatske bratske zajednice.

Aktivist Zoran Erceg u srijedu je na zagrebačkom Prekršajnom sudu uvjetno osuđen na 15 dana zatvora zbog narušavanja javnog reda i mira na otvorenju spomenika 10. prosinca prošle godine.

Uz uvjetnu zatvorsku kaznu koju neće služiti ako u godinu dana ne ponovi nedjelo Erceg prema presudi treba platiti i 500 kuna sudskih troškova te godinu dana ne smije prilaziti Tuđmanovu spomeniku na križanju Vukovarske i Ulice Hrvatske bratske zajednice.

Zagrebačka policija uhitila je Filipa Draču pod sumnjom da je u siječnju na spomenik crnim sprejem nacrtao komunistički simbol srp i čekić, zbog čega je nakratko bio u pritvoru, a protiv njega je podnesena prijava. (Hina)

Aktualno Ibrahimović ponosan na svoje porijeklo: ''Mama i ja smo iz Hrvatske, to je dio moje krvi'' Zlatan Ibrahimović (Foto: AFP) Zlatan Ibrahimović (Foto: AFP) Foto: Afp Zlatan Ibrahimović (Foto: AFP) Zlatan Ibrahimović (Foto: AFP) Foto: Afp Zlatan Ibrahimović slavi pogodak (Foto: AFP) Zlatan Ibrahimović slavi pogodak (Foto: AFP) Foto: Afp Zlatan Ibrahimović i Luka Modrić (Foto: AFP) Zlatan Ibrahimović i Luka Modrić (Foto: AFP) Foto: Afp Zlatan Ibrahimović (Foto: AFP) Zlatan Ibrahimović (Foto: AFP) Foto: Afp +0 Zlatan Ibrahimović (Foto: AFP) Nogomet Ibrahimović ponosan na svoje porijeklo: ''Mama i ja smo iz Hrvatske, to je dio moje krvi'' 1/6 >>

Aktualno U zamjenu za (lažnu) diplomu posrednik tražio nešto više od novca: ''Ovisi kakva si. Ako si mačka, mogu ti sredit. Ako nisi...'' Provjereno donosi priču o diplomama 3 (Foto: Provjereno) Provjereno donosi priču o diplomama 3 (Foto: Provjereno) Foto: Provjereno Provjereno donosi priču o diplomama 4 (Foto: Provjereno) Provjereno donosi priču o diplomama 4 (Foto: Provjereno) Foto: Provjereno Provjereno donosi priču o diplomama 2 (Foto: Provjereno) Provjereno donosi priču o diplomama 2 (Foto: Provjereno) Foto: Provjereno +0 Provjereno donosi priču o diplomama 1 (Foto: Provjereno) Hrvatska U zamjenu za (lažnu) diplomu posrednik tražio nešto više od novca: ''Ovisi kakva si. Ako si mačka, mogu ti sredit. Ako nisi...'' 1/4 >>

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene