U središnjici SDP-a na Iblerovu trgu završio je sastanak predsjedništva SDP-a. Sve je pratio reporter Dnevnika Nove TV Andrija Jarak.

Galerija


"U velikim strankama poput SDP-a uvijek ima velikih i značajnih tema. Od lošeg stranačkog rejtinga, stalnih unutarstranačkih prepucavanja i reperkusija primjerice na pobjedu Gordana Marasa u Zagrebu, njegov odnos s aktualnim predsjednikom Bernardićem, jednako tako sve glasnijim nezadovoljnicima.

Vezani članci Davor Bernardić, Andrej Plenković, i MIroslav Škoro Bernardić odgovorio Plenkoviću: "Glas za HDZ je glas za korupciju" Žarko Puhovski i Lana Ružičić Puhovski za DNEVNIK.hr o Milanovićevoj izjavi: ''Svakakvih predsjednika smo vidjeli u povijesti, ali političkog idiota nismo. To je žalosna glupost''

Međutim, ovdje je prije nekoliko minuta došao Arsen Bauk, predsjednik Kluba zastupnika i član Predsjedništva i rekao kako su se danas ipak bavili s ovim važnim državnim temama. Pa je dominirala priča oko nagodbe u Agrokoru , jednako tako o tri referendumske inicijative ali i o mogućem smanjenju poreza. Ono što je sigurno, što smo doznali, da će se SDP posve izvjesno zalagati i uputiti ocjenu ustavnosti Ustavnom sudu, tražiti da Sabor uputi tu ocjenu ustavnosti, osobito na ova pitanja inicijative o Istanbulskoj konvenciji. Jednako tako i o pravima manjina i o tome što oni smiju a što ne bi smjeli u tim inicijativama.

Na sjednici Predsjedništva se razgovaralo i o imenovanju povjerenika u nekoliko gradova i županija gdje ih do sad nije bilo" izvjestio je Andrija Jarak.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr