Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zbraja se šteta

Kako su prošle zagrebačke bolnice u olujnom nevremenu? U Vinogradskoj nestalo struje za vrijeme operacija

llustracija
llustracija Foto: Ranko Suvar/Cropix
Vinogradska bolnica ostala je bez struje, no to nije utjecalo na operacije koje su bile u tijeku. U krugu bolnice srušilo se par stabala. Na Rebru je s bolnice pao dio fasade.

Strašna oluja koja je poharala Zagreb i ostavila glavni grad u prizorima kao iz scena apokaliptičnog filma, nije poštedila ni bolnice. Na Rebru je sa zgrade pao dio fasade, dok je u KBC Sestre milosrdnice u Vinogradskoj porušeno nekoliko stabala.

Pročitajte i ovo Poginuo čovjek zbog nevremena - 1 više je ozlijeđenih U nevremenu u Zagrebu poginula dva muškarca, na njih su pala stabla: "Imali su višestruke ozljede glave"

"Za sada imamo četvero ljudi koji su tu u kirurgiji na obradi, vezano baš uz nevrijeme. Ne znamo još koje ozljede imaju jer su u obradi, ali jedna gospođa će sigurno biti zaprimljena u bolnicu. To je sad prvih 20 minuta od nevremena, ali očekujemo ih još", kazao je Mario Zovak, predstojnik Klinike za kirurgiju u KBC Sestre milosrdnice.

"Palo je par stabala unutar kruga bolnice, no koliko znamo nitko nije ozlijeđen. Bilo je i nekoliko poplava, to se sad rješava, zbrinjavamo pacijente. Došlo je i do nestanka struje, ali upalio nam se agregat pa su se operacije koje su bile u tijeku normalno nastavile. Sve je koliko znamo, u redu i na lokacijama bolnice u Vinogradskoj, Traumi u Draškovićevoj te na Klinici za tumore", rekao je za 24sata Davor Vagić, ravnatelj KBC-a Sestre milosrdnice.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene