Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na terenu bila policija

HOS-ovci uzvikivali "Za dom spremni": "Plenković po mraku dovodi Šimpragu u Škabrnju"

Aktualno Galerija Marko Miljanić Marko Miljanić Foto: DNEVNIK.hr Obljetnica HOS-a u Splitu, ilustracija - 1 Obljetnica HOS-a u Splitu, ilustracija - 1 Foto: DNEVNIK.hr Obljetnica HOS-a u Splitu, ilustracija - 2 Obljetnica HOS-a u Splitu, ilustracija - 2 Foto: DNEVNIK.hr +0 Obljetnica HOS-a u Splitu, ilustracija - 3 Galerija 1/4 >>
Godišnjica osnutka HOS-a obilježena je u Splitu. Položeni su vijenci i zapaljene svijeće za sve stradale u ratu. Više puta se uzvikivalo i "Za dom spremni". Na terenu je bila i policija, potvrđeno je za Dnevnik Nove TV u Policijskoj upravi splitsko-dalmatinskoj.

Policijskih postupanja, za sada, nije bilo na godišnjici osnutka HOS-a, izvijestio je reporter Dnevnika Nove TV Mario Jurič.

Pročitajte i ovo Novi zakon, strože kazne: Ilustracija - 1 Reakcije Strože kazne za isticanje ustaških simbola, suci poručuju: "Ovo je hvalevrijedan potez"

"Lako je danas pričati kao oni koji su jeli kroasane po Bruxellesu. Da će zabraniti oznake IX. bojna HOS-a - gospodo, krivo su se proračunali. Neće to biti baš tako, da će oni to moći napraviti. IX. bojna HOS-a 'Za dom spremni' je u mom srcu i duši. Mi ćemo dozvoljavati da Pupovac vlada hrvatskom državom, dozvoljavamo da Plenković po mraku dovodi Anju Šimpragu u Škabrnju", rekao je zapovjednik obrane Škabrnje Marko Miljanić.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene