Basnoslovno skupe trešnje na Dolcu (Foto: Matija Habljak/PIXSELL)
Basnoslovno skupe trešnje na Dolcu (Foto: Matija Habljak/PIXSELL)

Za tamnocrvene trešnje iz uvoza, prve koje se ove godine mogu kupiti u nas, a čija je cijena i u sezoni poprilično visoka, prodavatelj traži nevjerojatnih 250 kuna za kilogram.


Kupce na Dolcu, najvećoj zagrebačkoj zelenoj tržnici, ovih bi dana mogao poprilično neugodno iznenaditi jedan proizvod, odnosno njegova cijena. Naime, za tamnocrvene trešnje iz uvoza, prve koje se ove godine mogu kupiti u nas, prodavatelj traži nevjerojatnih 250 kuna za kilogram.

Vezani članci Štand dobrote (Foto: PR) Želite biti dio humane priče? Danas posjetite neku od zagrebačkih tržnica i učinite dobro djelo Kumice savjetuju (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Kumice na Dolcu komentirale političare, ali i odale tajnu sreće i uspjeha u životu i ljubavi

Cijena je to koja će mnoge ostaviti bez teksta, a da ne spominjemo što se za taj novac sve može kupiti, primjerice: 325 jaja klase L, po 5 kilograma teleće lopatice odnosno junetine (na akciji), kilogram i po do dva kilograma jadranskih lignji (ovisi o tome gdje se kupuju)... Koliko se ove trešnje isplate, procijenite sami.