Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Javnost informirana

Na burzi se ponovno trguje dionicama Agrokorovih kompanija, cijene potonule od 77 do 90 posto

Ponovno se trguje dionicama Agrokorovih kompanija dionicama Agrokorovih kompanija (Foto: Pixell) - 3
Ponovno se trguje dionicama Agrokorovih kompanija (Foto: Pixell) - 3 Pixell
Aktualno Galerija +0 Ponovno se trguje dionicama Agrokorovih kompanija dionicama Agrokorovih kompanija (Foto: Pixell) - 3 Galerija 1/1 >>
Zagrebačka burza obustavila je trgovanje dionicama tvrtki iz sastava Agrokora do objave informacija o okolnostima vezanim uz nacrt strukture nagodbe vjerovnika.

Od petka ujutro ponovno se trguje dionicama Agrokorovih kompanija izlistanima na Zagrebačkoj burzi. Burza  naime smatra da je javnost potpuno i točno informirana o okolnostima vezanim uz nacrt strukture nagodbe vjerovnika tog koncerna.

Pročitajte i ovo Požar u Kopenhagenu Vatrogasci na terenu VIDEO Požar zahvatio simbol Kopenhagena: "Ovo je katastrofa, izgorio je naš Notre-Dame" Ilustracija Veliki interes Tko će preuzeti velike poljoprivredne kompanije u Hrvatskoj? Oglasila se Fortenova

Inalče, u petak su na Zagrebačkoj burzi u prvih pola sata trgovanja Crobex indeksi pali više od 0,3 posto, pri čemu su najveće gubitnice dionice kompanija iz sastava Agrokora, s padom cijena između 77 i 90 posto.

Podsjetimo, Zagrebačka burza (ZSE) u četvrtak ujutro privremeno je obustavila trgovanje dionicama tvrtki iz sastava Agrokora koje su izlistane na ZSE-u: Leda, Jamnice, Zvijezde, Belja, PIK Vinkovaca, Vupika, Tiska i Žitnjaka.

Poručili su kako će zabrana trgovanja trajati "do objave javnosti informacija o okolnostima vezanim uz nacrt strukture nagodbe vjerovnika".

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene