Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Usred noći

Na brodice u Medulinu bačen je molotovljev koktel? Kamere su snimile maskiranu osobu...

U Marini Medulin požar zahvatio velik broj brodica - 19
U Marini Medulin požar zahvatio velik broj brodica - 19 Foto: Goran Sebelic
Kamere su navodno snimile osobu koja je na brod bacila bocu sa zapaljivom tekućinom

Požar u kojem su sredinom svibnja stradala 22 plovila u Medulinu, navodno je podmetnut, neslužbeno doznaje Istra 24. Policija je zasad izašla samo s informacijom da je vatrena stihija izazvana otvorenim plamenom, ne navodeći nikakve druge detalje.

No, navodno je jedna od nekoliko kamera na tom području snimila osobu maskiranu kapuljačom koja je na jedno od dva plovila, koja su prva planula i s kojih se vatra proširil na druge, bacila bocu sa zapaljivom tekućinom, odnosno ono što se kolokvijalno naziva "molotovljev koktel".

Potvrdu ovih informacija istarska policija  nije ni potvrdila, ni opovrgnula.

"Budući da je postupanje tijekom izvida tajno, nismo u mogućnosti govoriti o detaljima kako ne bismo ugrozili daljnji tijek izvida. Razumijemo interes u svezi navedenog slučaja te ćemo po okončanju kriminalističkog istraživanja, o svemu utvrđenom izvijestiti javnost", poručili su iz Ureda načelnika za Istra 24.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nesreća kod Visa Čovjek pao s broda u more, nakon potrage pronađen mrtav

Ova informacija baca potpuno novo svjetlo na slučaj koji za posljedicu ima popriličnu materijanu štetu, piše Istra 24. Tome se može dodati i smrad izgorjele plastike koji i danas guši stanovnike Medulina.

Policija će, svi se nadaju, ubrzo otkriti počinitelja i njegove motive jer je ovim potezom ugrozio i živote vatrogasaca, ali i mještana koji su riskirali pomažući gasiti ogromnu vatru.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene