Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ozbiljne optužbe

Mutni poslovi u Zagrebačkim cestama?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U nastavku suđenja za navodnu prevaru u Zagrebačkim cestama, protiv bivšeg šefa zagrebačkog Holdinga Slobodana Ljubičića i tehničkog direktora Stipe Ćorića, svjedočio je Igor Rađenović.

Tadašnji direktor Zagrebačkih cesta progovorio je o muljažama s vožnjom unajmljenim automobilima, a neizravno je prozvao Ljubičića i Ćorića i oko svog premlaćivanja prošle godine. Rađenović je pretučen nakon što je USKOK ušao u tu tvrtku, a on prokazao brojne malverzacije. Dvojac od kojeg je dobio batine danas je u zatvoru, ali nalogodavac nikad nije pronađen.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nedostaje radnika Ova gradska firma traži brojne radnike: Pogledajte plaće koje nude Slika nije dostupna Suzavcem pošpricali pa palicom pretukli direktora Zagrebačkih cesta

>> Počelo suđenje bivšem šefu zagrebačkog Holdinga

'Meni je signifikantno da gospodina Ćorića brani isti odvjetnik, koji je branio i dvojicu kriminalaca, koji su dobili tri godine, a šutili su o svom zlodjelu. Svoja saznanja ne bi podijelio s javnosti u ovom času, ali mislim da je vrlo lako tog naručitelja i otkriti', rekao je Rađenović. 'Nevjerojatno, nisam to još čuo, ali ja inače branim ogroman broj ljudi, nevjerojatna optužba, što ja ne bi smio nikog branit u životu?', rekao je Nenad Škare, odvjetnik Stipe Ćorića. 'Dok sudski proces traje, komentirati neću ništa', odgovorio je Ljubičić.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene