Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U nastavku suđenja za navodnu prevaru u Zagrebačkim cestama, protiv bivšeg šefa zagrebačkog Holdinga Slobodana Ljubičića i tehničkog direktora Stipe Ćorića, svjedočio je Igor Rađenović.


Tadašnji direktor Zagrebačkih cesta progovorio je o muljažama s vožnjom unajmljenim automobilima, a neizravno je prozvao Ljubičića i Ćorića i oko svog premlaćivanja prošle godine. Rađenović je pretučen nakon što je USKOK ušao u tu tvrtku, a on prokazao brojne malverzacije. Dvojac od kojeg je dobio batine danas je u zatvoru, ali nalogodavac nikad nije pronađen.

Vezani članci Snijeg u Lici i Dalmaciji Snijeg prekrio dijelove Dalmacije, na Zelovu ga napadalo čak 15 centimetara. Policija uputila apel: ''Vožnja je otežana, budite oprezni!" Slika nije dostupna Suzavcem pošpricali pa palicom pretukli direktora Zagrebačkih cesta

>> Počelo suđenje bivšem šefu zagrebačkog Holdinga

'Meni je signifikantno da gospodina Ćorića brani isti odvjetnik, koji je branio i dvojicu kriminalaca, koji su dobili tri godine, a šutili su o svom zlodjelu. Svoja saznanja ne bi podijelio s javnosti u ovom času, ali mislim da je vrlo lako tog naručitelja i otkriti', rekao je Rađenović. 'Nevjerojatno, nisam to još čuo, ali ja inače branim ogroman broj ljudi, nevjerojatna optužba, što ja ne bi smio nikog branit u životu?', rekao je Nenad Škare, odvjetnik Stipe Ćorića. 'Dok sudski proces traje, komentirati neću ništa', odgovorio je Ljubičić.