Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Bradate aukcije"

Brade u Splitu padale u humanitarne svrhe: "Šest mjeseci je puštam, majka će mi biti najsretnija"

Aktualno Galerija Brada - 1 Brada - 1 Foto: DNEVNIK.hr Brada - 2 Brada - 2 Foto: DNEVNIK.hr Brada - 3 Brada - 3 Foto: DNEVNIK.hr +0 Brada - 4 Galerija 1/4 >>
Muškarci u Splitu u humanitarne svrhe brijali brade.

U Splitu su u subotu u humanitarne svrhe muškarci brijali brade.

Više od 70 kandidata ponudilo je tijekom studenog svoje brade i brkove na aukciju svojim obiteljima i poznanicima, koji su sredstva uplaćivali na račun Županijske lige protiv raka.

Pročitajte i ovo Ilustracija Alarmantno otkriće Ropstvo 21. stoljeća: Prijavile se za posao pa ih 24 sata dnevno seksualno iskorištavali

Uz dobru zabavu cilj "Bradate aukcije" i ove godine bio je educirati javnost o važnosti preventivnih pregleda s ciljem prevencije malignih oboljenja kod muškaraca.

"Ove godine je nekako najveća, najduže sam izdržao da je uzgojim. Tako da sam baš zadovoljan s njom ove godine", rekao je Marko Sučić, suorganizator Bradate aukcije.

"Rekao sam da sam zadovoljan s tisuću eura, ali evo imam informaciju trenutno da sam negdje na 2850 eura", odgovorio je Sučić na pitanje na koliko je procijenio svoju bradu.

Pročitajte i ovo Poplavljene ulice oko gradske tržnice u Rijeci - 2 Dobro je biti na oprezu Velika promjena vremena: Dio zemlje odsječen zbog poplava, oglasilo se i Ravnateljstvo civilne zaštite

"Oni koji su spremni, oni su spremni uglavnom. Ali sad da netko dođe ono na jedan dva 'hajdemo skinuti bradu' onda je već malo aaaa", ispričao je brijač Saša.

"Neće se biti teško odreći, šest mjeseci je puštam. Majka će mi biti najsretnija hehe", istaknuo je Toni.

 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene