Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ostao ležati na podu

Mučna snimka iz Slavonskog Broda: Muškarca odjevenog u Djeda Mraza nogom u glavu udario vojnik? Oglasio se i MORH

Pretučen muškarac odjeven u Djeda Mraza
Pretučen muškarac odjeven u Djeda Mraza Foto: Reddit
Policija je utvrdila identitet četiri sudionika tučnjave u subotu u Slavonskom Brodu u kojoj je prema neslužbenim informacijama, sudjelovao i pripadnik HV-a, a iz Ministarstvo obrane najoštrije su osudili incident te od Vojne policije zatražili poduzimanje istrage.

Internetom se širi snimka tučnjave u Slavonskom Brodu. Vidi se kako je skupina ljudi počinje bježati, a jedan od njih odjeven u Djeda Mraza pada na pod. Muškarac ga nakon toga udara nogom u glavu i on ostaje ležati na podu.

Glasnogovornik Policijske uprave brodsko-posavske Tomislav Kovačević Hini je potvrdio da su identificirali četiri osobe koje su u subotu oko 15 sati sudjelovale u tučnjavi u užem centru Slavonskog Broda na Šetalištu braće Radić.

"Za sada su privedene tri osobe nad kojima se provodi kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdio u kojem su svojstvu sudjelovali u incidentu. Četvrta osoba je zatražila liječničku pomoć i ona se trenutno nalazi u bolnici", rekao je Kovačević.

Na upit Hine o povezanosti incidenta i Vojne policije čije je vozilo bilo parkirano nedaleko slavonskobrodske policijske postaje, Kovačević je rekao da za sada taj dio ne može komentirati.

Pročitajte i ovo Ilustracija Vršnjačko nasilje u susjedstvu "Mama, ne mogu više": Majka dječaka (8) kojeg su vršnjaci brutalno pretukli u dječjoj igraonici otkrila potresne trenutke

Djeda Božićnjaka udario vojnik?

Kako neslužbeno doznaje 035portal vidno alkoloholizirani mladići izazvali su verbalni sukob ispred lokala, a sve je kulminiralo tučnjavom. Mladića odjevenog u kostim Djeda Božićnjaka nogom je u glavu navodno napucala djelatna vojna osoba.

Pročitajte i ovo Ilustracija vršnjačko nasilje Trojica maloljetnika kazneno prijavljena zbog premlaćivanja vršnjaka u Dugom Selu

Također neslužbeno, doznali su kako je riječ o osobama koje su otprije poznate po remećenju javnog i reda mira pa se boje da bi mogli uzeti pravdu u svoje ruke.

Oglasio se MORH

O cijeloj situaciji oglasio se i MORH koji, kako tvrdi, očekuje poduzimanje mjera kako bi se rasvjetlilo okolnosti oko ovog nemilog događaja.

"Ministarstvo obrane najoštrije osuđuje svaku vrstu nasilnog ponašanja i izražava žaljenje zbog incidenta koji se dogodio u Slavonskom Brodu.

Ministarstvo obrane od načelnika Glavnog stožera Oružanih snaga Republike Hrvatske i Vojne policije očekuje poduzimanje svih zakonom propisanih mjera i radnji kako bi se rasvijetlile okolnosti ovog nemilog događaja te pokretanje stegovnog postupka ako se dokaže odgovornost pripadnika Oružanih snaga RH", priopćilo je Ministarstvo obrane.


 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene