Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade"

ZAVRŠIO NA TRAVNJAKU

Sumanuti pohod u središtu Zagreba: Vozio suprotnim smjerom, skoro izazvao tragediju, a onda pobjegao i ostavio automobil

Aktualno Galerija Prometna nesreća u Zagrebu - 1 Prometna nesreća u Zagrebu - 1 Foto: DNEVNIK.hr Prometna nesreća u Zagrebu - 2 Prometna nesreća u Zagrebu - 2 Foto: DNEVNIK.hr Prometna nesreća u Zagrebu - 3 Prometna nesreća u Zagrebu - 3 Foto: DNEVNIK.hr Prometna nesreća u Zagrebu - 4 Prometna nesreća u Zagrebu - 4 Foto: DNEVNIK.hr +0 Filip Sinković, svjedok prometne nesreće u Zagrebu Galerija 1/5 >>
Popodne u središtu Zagreba muškarac je izazvao prometnu nezgodu nakon što je velikom brzinom dojurio Zelenim valom u suprotnom smjeru.

Muškarac koji je velikom brzinom u suprotnom smjeru vozio zagrebačkim Zelenim valom izazvao je prometnu nezgodu te potom pobjegao s mjesta incidenta, ostavivši pritom automobil na travnjaku.

U sumanutom pohodu s prometnice je pokupio stupiće i pukom srećom nitko nije stradao. Policija se još nije oglasila, ali će vozačev identitet moći utvrditi preko registarske oznake automobila.

Pročitajte i ovo Ilustracija PREDVIĐANJA EKONOMSKIH ANALITIČARA Što nas čeka u idućoj godini, hoće li nam inflacija skroz isprazniti džepove i hoće li kamatne stope dodatno rasti?

Pročitajte i ovo Zimska oluja u SAD-u - 6 OLUJA U SAD-U Drama zbog vremena: Odroni blokirali ceste, za Novu godinu očekuje se kataklizma

"Čuli smo kako cvile gume i taman je auto otišao i preko zebre, a on je istrčao van", rekao je očevidac Filip Sinković za Dnevnik Nove TV.

Iz policije su rekli da tragaju za vozačem - identitet su utvrdili preko registarske oznake automobila.
 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene