Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Za svaku osudu

Sramota: Muškarac usred Zagreba maltretirao nepomičnog psa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna nam je čitateljica skrenula pažnju na video koji se prije dva dana pojavio na Youtubeu, a prikazuje muškarca koji udara nepomičnog psa i prijeti mu.

Korisnik koji je video objavio, također ga je i snimio i to iz tramvaja, te napominje kako na videu nedostaje dio kako muškarac podiže psa iznad glave i baca ga na pod, te ga udara šakama i nogama, jer, kako kaže, nakon toga je tek uključio kameru.

Pročitajte i ovo Tomislav Tomašević, gradonačelnik Zagreba - 3 Nova tehnologija Na ulicama uskoro novi niskopodni tramvaji: "Jedan košta kao manji dječji vrtić" Pitbuli napali dijete tragedija u Italiji Dva pitbula rastrgala 13-mjesečnog dječaka dok se igrao u dvorištu: Majka ga je pokušala spasiti, nju su izgrizli

Kako se jasno vidi na snimci pas nepomično leži na asfaltu, a muškarac ne odustaje od zlostavljanja. Cijeli događaj zbio se kod tramvajskog okretišta na Savskom mostu.

>> Ljubitelji životinja spasili dva psa iz pakla u kojem su živjeli

Luka Oman, predsjednik udruge 'Prijatelji životinja', rekao nam je kako se za ovakvo zlostavljanje životinje može dobiti i zatvorska kazna do 6 mjeseci zatvora uz novčanu kaznu do 15,000 kuna. No, ističe Oman, takva kazna nipošto nije dovoljna.

Ukoliko i vi posvjedočite zlostavljanju životinje, vaša je građanska dužnost prijaviti to policiji i dati izjavu. 'U ovom slučaju izjave svjedoka bit će ključne jer video kao takav ne prikazuje cijeli događaj', kaže Oman i dodaje kako bi se ovog muškarca moglo teretiti i za remećenje javnog reda i mira budući da se radi o javnom prostoru.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene