Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strašna tragedija

Muškarac preminuo u crkvi punoj vjernika: "Oživljavali su ga skoro sat vremena, ali uzalud"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Subotnja misa u koprivničkoj crkvi sv. Nikole biskupa za sve okupljene ostat će u lošem sjećanju jer su svjedočili strašnoj tragediji.

Prema riječima svjedoka, desetak minuta prije večernje mise koja počinje u 18 sati stariji muškarac počeo se gušiti i gubiti svijest pred zbunjenim vjernicima. S njime je bila i supruga, koja se uspaničila i počela ga panično zazivati imenom. Srušio se na pod, pa iako su oni najbliži pokušali pomoći donijevši mu vode, prestao je disati.

Odmah je pozvana Hitna pomoć. Stigli su u roku od pet minuta. 

Pročitajte i ovo Prosvjednici ispred Bijele kuće zahtjevaju trajni prekid vatre u Pojasu Gaze Ima 84 godine Oslobođena izraelska taokinja bori se za život: "Držali su je u užasnim uvjetima"

"Reakcija hitne bila je stvarno brza. Oživljavali su ga pred svima gotovo jedan sat, ali, nažalost, već je bilo kasno. Nakon nekog vremena došla je i policija, no spasa mu nije bilo, mogli su samo konstatirati smrt", ispričala je jedna svjedokinja za Podravski list.

Dodala je da su svi prisutni bili u šoku te da gotovo nitko nije izašao iz crkve dok su muškarca bolničari pokušali reanimirati.

"Svi su gledali što se događa, svi su htjeli pomoći, ali sve je bilo uzalud. Supruga je vriskala, župnik Tomislav Petrić bio je sav izbezumljen, svi smo bili u šoku i izvan sebe. Mnogi su i plakali. Velika tragedija, što drugo reći", ispričala svjedokinja.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća kod Dugog Sela - 5 Užas kod Dugog Sela U sudaru se prevrnuo kamion, a u kombiju ostali zarobljeni radnici: "Nisu čak davali ni znakove života. Bilo je gadno"

Unatoč strašnoj tragediji kojoj su svjedočili župljani misa je ipak održana, ali je trajala kraće nego što je uobičajeno.

Iz PU koprivničko-križevačke za Podravski su potvrdili da je 71-godišnji muškarac preminuo prirodnom smrću.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene