Pogled s pruge
Pogled s pruge Foto: DNEVNIK.hr

U naletu vlaka nedaleko od Unešića jutros je ozlijeđen muškarac. Prevezen je u šibensku bolnicu, a o ozbiljnosti ozljeda i okolnostima nesreće policija će izvijestiti javnost nakon provedenog očevida.


Muška osoba ozlijeđena je u srijedu oko 9:30 u naletu vlaka na pruzi u mjestu Nevest u općini Unešić te je prevezena u bolnicu, potvrđeno je iz Policijske uprave šibensko-kninske.

Vezani članci Vlak naletio na vozilo u blizini Vodnjana 06 Objavljeni detalji naleta vlaka na auto u Vodnjanu: Vozač se nije zaustavio na znak Stop i nije bio vezan Stravična željeznička nesreća u Tajvanu VIDEO Vlak usred tunela sletio s tračnica: Poginulo više od 50 ljudi, deseci su još zarobljeni u uništenim vagonima

"Šibenska policija zaprimila je dojavu o naletu vlaka na jednu osobu jutros u mjestu Nevest nedaleko od Unešića. Osoba je ozlijeđena i prevezena u šibensku bolnicu", kazao je glasnogovornik šibenske policije Šime Pavić.

Težina ozljeda muškarca još nije poznata, kao ni okolnosti pod kojima je došlo do nesreće.

Iz policije su potvrdili da je zbog nesreće došlo do zastoja u prometu, dok se ne osigura siguran prolazak te ne obavi očevid.

Policija će o svemu izvijestit javnost nakon što obavi očevid na mjestu događaja.