Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Priveden je

Pucao u ugostiteljskom objektu pa pokušao pobjeći u Hrvatsku: Policija uhitila traženog kriminalca

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Beogradska policija je u ilegalnom prelasku granice između Hrvatske i Srbije uhitila muškarca u kojeg se sumnjiči za pokušaj teškog ubojstva.

Beogradska policija uhitila je 31-godišnjeg muškarca kojeg se sumnjiči da je 3. prosinca u ugostiteljskom objektu u Skadarskoj ulici u Beogradu u 43-godišnjaka ispalio više hitaca iz vatrenog oružja te mu nanio teške tjelesne ozljede, opasne po život.

Pročitajte i ovo Raskrižje Trakošćanske ulice i Ulice Braće Radić Zatražila pomoć u bolnici Muškarac (73) udario 17-godišnjakinju na pješačkom prijelazu i pobjegao

Policija je muškarca uhitila prilikom ilegalnog prelaska državne granice između Srbije i Hrvatske.

Po nalogu Višeg javnog tužiteljstva u Beogradu, muškarcu je određeno zadržavanje do 48 sati te će uz kaznenu prijavi biti predan tužitelju, piše N1 Srbija.

Pročitajte i ovo Ilustracija Traje suđenje Vozač Čazmatransa (60) napastovao učenicu (15) u autobusu! Prestravljena djevojčica je vikala: "Nemojte, ne dirajte me..."

Osim toga, muškarca se tereti za pokušaj teškog ubojstva te za nedozvoljenu proizvodnju, držanje i promet oružja i eksploziva.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene