Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhićen je

Užas kod Zagreba: Maloljetnika pratio do kuće i prislonio mu nož uz vrat - "Ubit ću te ako mi ne doneseš novac"

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Muškarac pratio maloljetnika do kuće, za njim ušao u dvorište te mu stavio nož pod vrat i prijetio da mu da novac i mobitel.

Nepoznati muškarac (28) pratio je maloljetnika do kuće, ušao je za njim u dvorište te ga je prislonio uz ogradu i uzeo mu novac. Nakon što nije bio zadovoljan iznosom, muškarac je maloljetniku stavio nož pod vrat i naredio mu da preda mobitel.

Pročitajte i ovo Ilustracija Prevezen u bolnicu Strava u susjedstvu: Tinejdžer uboden nožem u vrat

Razbojnik još uvijek nije bio zadovoljan pa je nastavio maloljetniku prijetiti smrću ako mu ne donese još novca ili elektroničkih uređaja iz kuće.

Ubrzo su ukućani uočili što se događa te su izašli iz kuće vičući na razbojnika. Jedan od ukućana uspio je razbojnika uhvatiti za odjeću, no on se uspio istrgnuti te je mašući nožem pobjegao s mjesta događaja.

Pročitajte i ovo Napad u Francuskoj - 7 Napad nožem VELIKA GALERIJA Građani ostavljaju cvijeće i igračke u parku u kojem su izbodena djeca: Otkriven mogući motiv napadača?

Cijeli događaj dogodio se u četvrtak oko 23:40 na području Zaprešića.

Kako javljaju iz PU zagrebačke osumnjičeni je uhićen u petak ujutro, a nakon provedenog kriminalističkog istraživanja predan je pritvorskom nadzorniku. Također, posebno izvješće predano je državnom odvjetništvu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene