Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije znao stati

Divljao i radio nered po Puli: Demolirao pet vozila i semafor, šteta je ogromna

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Muškarac (25) divljao je po Puli te na taj način oštetio pet automobila i semafor, a šteta je u tisućama eura.

Pulska policija privela je 25-godišnjeg Hrvata zbog sumnje da je divljao po pulskoj Verudi.

Muškarca se tereti da je nedjelju od 23:00 do 23:30 narušavao javni red i mir na Verudi. Podivljali muškarac udarao je po zidovima, parkiranim vozilima i kantama za smeće.

Pročitajte i ovo Ilustracija u Puli Strava u centru grada! Podivljali staford utrčao na sajam knjiga i ubio maltezera: "Odjednom se čula vriska"

U svom je pohodu u Tomassinijevoj ulici razbio retrovizore na tri parkirana automobila pulskih registracija, a na jednom od njih razbio je i vjetrobransko staklo. Time je je 27-godišnjakinju, 30-godišnjakinju i 51-godišnjaka oštetio za nekoliko tisuća eura.

Muškarac s kojim je bio u društvu zaustavio je taksije te je 25-godišnjak rukama i nogama počeo udarati po automobilu na kojem su zbog toga nastala udubljenja i ogrebotine te je 36-godišnji vlasnik oštećen za nekoliko tisuća eura.

No ni tu nije stao. U Spinčićevoj ulici razbio je retrovizor na još jednom automobilu pulskih registracija, čime je 59-godišnju vlasnicu oštetio za nekoliko stotina eura.

Pročitajte i ovo Screenshot Napad u Jeruzalemu VIDEO Uznemirujuće! Ovo je trenutak u kojem su napadači počeli pucati po autobusnoj stanici: Ubili su troje, ranili šestero ljudi

Osim automobila, 25-godišnjak je oštetio i semafor na raskrižju Tomassinijeve i Buducinove ulice. Iz kućišta semafora iščupao je zeleno svjetlo i tako onesposobio semafor, te na taj način ugrozio sigurnost prometa.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja u srijedu u večernjim satima osumnjičeni je priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene