Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Objava na Instagramu

"Što ćete vi sa svojim Škodama?" MUP Srbije nakon snimke bahate vožnje zaplijenio Lamborghini sina Vučićeva kuma

Zaplijena Lamborghinija
Zaplijena Lamborghinija Foto: Zaplijena Lamborghinija/MUP Srbije
Urošu Paniću, sinu Petra Panića, kuma srpskog predsjednika Aleksandra Vučića, zaplijenjen je Lamborghini zbog divlje vožnje ulicama Beograda.

"Za bahate, bezobzirne i nasilne vozače nema mjesta na ulicama. Ministarstvo unutarnjih poslova zakonito, odlučno i dosljedno u borbi protiv svake vrste ugrožavanja sigurnosti građana", navedeno je na Instagramu srpskog MUP-a.

Na Instagramu su uz to objavili fotografije skupocjenog Lamborghinija, inače u vlasništvu Uroša Panića, sina Petra Panića, kuma srpskog predsjednika Aleksandra Vučića, piše Nova.rs.

Navode kako je zapljena uslijedila nakon snimke koju je objavio sam Panić, a na kojoj se čuje kako prijeti pripadnicima MUP-a i vrijeđa ih.

"Neka dođu s ortacima da me jure, evo Cara Dušana, Dorćol, nek' dođu da im pokažem što je beogradski fantom. Što ćete vi sa svojim Škodama? Možete mi ku*ac popušit", čuje se, između ostalog, kako Panić govori dok vozi Lamborghini ulicama Beograda. 

Njegov otac Petar Panić Pane godinama je slovio kao osoba bliska Zemunskom klanu, ali i najvišim dužnosnicima vladajućeg SNS-a, a bio je i tjelohranitelj Vojislava Šešelja, piše N1. 

Snimke opasne vožnje Uroš Panić često je objavljivao na društvenim mrežama, a oduzimanje vozila dogodilo se nakon burnih reakcija u javnosti i medijima.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene