Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nemojte ju koristiti

Još jedno povlačenje proizvoda, provjerite zalihe! Biljna krema za kuhanje povučena zbog etilen oksida

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministarstvo poljoprivrede obavijestilo je u petak potrošače da tvrtka Müller opoziva proizvod Provamel Soja Cuisine od 250 ml, proizvođača Alpro iz Belgije.

Ministarstvo obavještava potrošače da subjekt u poslovanju s hranom Müller trgovina Zagreb d.o.o., Oreškovićeva 6H/1, opoziva proizvod Provamel Soja Cuisine, 250 ml, EAN: 5411188124320 / 5411188081487, (interna oznaka: MAN 569760), zbog utvrđenog pesticida etilen oksida u aditivu koji se koristi u procesu proizvodnje navedenog proizvoda.

Pročitajte i ovo Povlačenje proizvoda Podravke, ilustracija Objavila Podravka Povlači se poznata morska sol: Provjerite police! Ilustracija Izvijestio HAPIH Provjerite smočnice: S tržišta povučena omiljena čokoladica zbog zabranjenog sastojka

Proizvod nije u skladu s Uredbom Komisije (EZ) br. 396/2005 o maksimalnim razinama ostataka pesticida u ili na hrani i hrani za životinje biljnog i životinjskog podrijetla i o izmjeni Direktive Vijeća 91/414/EEZ, navelo je Ministarstvo.

Više informacija o opozivu proizvoda nalazi se na poveznici: https://www.mueller.hr/aktualno/povlacenje-proizvoda/. Iz tvrtke poručuju da je povrat navedenog proizvoda moguć je u svim poslovnicama, a povrat novca vrše i bez predočenja računa.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene