Obavijesti Video Pretražite Navigacija
HDZ uzvraća udarac

HDZ uzvraća udarac: 'Mrziš nas jer smo srušili Jugoslaviju'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Govor mržnje je najblaža riječ kojom je HDZ danas reagirao na jučerašnje izjave SDP-a Željka Jovanovića.

Sramotno je, poručili su u glas Ivan Jarnjak i Andrija Hebrang, da jedan zastupnik vrh HDZ-a naziva zločincima. Hebrang je zaključio da Jovanović mrzi HDZ zato što je je HDZ srušio Jugoslaviju koju je on volio i njegova omiljenog političara Slobodana Miloševića.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Okrivio Vladu Jovanović: U Hrvatskoj vlada nezaposlenost, nesigurnost i beznađe Slika nije dostupna Jovanović kritizirao vladu Jadranke Kosor 'U sadašnjoj vladi nema ministra koji nije umočen u barem dvije afere'

Vrijeme je, kazali su, da se Jovanovića smjeni s mjesta predsjednika Nacfionalnog odbora za praćenje korupcije jer je on sam najkorumpiraniji političar u RH.

>> Žestoki obračun SDP - HDZ

Andrija Hebrang je nabrojao Jovanovićev posao u KBC-u Rijeka dok je bio u farmaceutskoj industriji i zataškavanje afere Riječke tržnice. Spomenuo je i dva stana Zorana Milanovića kod kojih Jovanovićevo Nacionalno vijeće nije postavilo pitanje porijekla imovine.

Kvalifikacija kako u vrhu HDZ-a sjede zločinci najteža je za sada koja dolazi iz SDP-a. Takve kvalifikacije, ponovio je Ivan Jarnjak, mogu se davati samo ako je za nekoga dokazan zločin. 'Mi smo u ratu kada bi uhvatili neprijatelja i zvali ga zarobljenikom, a ne zločincem', rekao  je Jarnjak. Zločinac je onaj kome sud presudi. 'Ne može ni jedna politička stranka suditi' kazao je Jarnjak i upitao se je li vrijedna borba za vlast kada se tako optužuju.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene