Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pripreme za izbore

Možemo! predstavio nositelje lista: "Kao i u Zagrebu, tako ćemo i na razini Hrvatske pokazati kako se provode hrabri potezi"

Aktualno Galerija Sandra Benčić i Tomislav Tomašević na predstavljanju programa Možemo! - 3 Sandra Benčić i Tomislav Tomašević na predstavljanju programa Možemo! - 3 Foto: Ranko Suvar / CROPIX Tomislav Tomašević, gradonačelnik Zagreba Tomislav Tomašević, gradonačelnik Zagreba Foto: DNEVNIK.hr Liste stranke Možemo - 1 Liste stranke Možemo - 1 Foto: DNEVNIK.hr Liste stranke Možemo - 2 Liste stranke Možemo - 2 Foto: DNEVNIK.hr +1 Liste stranke Možemo - 3 Galerija 1/6 >>
Stranka Možemo! predstavila je nositelje lista za skorašnje izbore – osam nositeljica i tri nositelja.

Stranka Možemo! na parlamentarne izbore izlazi u 11 izbornih jedinica, a u utorak su predstavili osam nositeljica i tri nositelja, dok će detalje programa predstaviti u danima koji dolaze.

Tomislav Tomašević izlazi u šestoj izbornoj jedinici, dok je njihova kandidatkinja za premijerku, Sandra Benčić u prvoj. Od predstavljenih imena, među zvučnima su Luka Korlaet i Danijela Dolenec.

Pročitajte i ovo Crobarometar 25.03.2024. - 2 Istraživanje Dnevnika Nove TV HDZ se oglasio o rezultatima Crobarometra: "Milanović se utopio u vlastitoj rijeci balkanštine i prostaštva"

"Kroz šestu izbornu jedinicu ćemo se fokusirati na sve one stvari koje smo uspjeli napraviti u nepune tri godine u gradu Zagrebu. Ne samo da je kreditni rejting vraćen, nego smo vratili dug koji su napravili HDZ i Milan Bandić 365, a za koji su procijenili da će trebati četiri godine da ga vrate i neutraliziraju taj ilegalni deficit. Mi smo to napravili dvije godine prije roka", rekao je Tomašević.

"Kao što smo pokazali u Zagrebu, kao što pokazujemo u Pazinu, tako ćemo pokazati na razini cijele Hrvatske kako se provode hrabri potezi i kako se dovodi do toga da kvaliteta života i ljudi budu politici na prvom mjestu", napomenula je Benčić.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene