Obavijesti Video Pretražite Navigacija
sedam ozlijeđenih

UZNEMIRUJUĆE Konobarica koja je palila šank i zapalila goste puštena na slobodu: DORH objavio detalje

Zapalila šank u klubu Monaco
Zapalila šank u klubu Monaco Foto: Radio Mrežnica/Screenshot
Konobarica (23) koja je u noćnom klubu zapalila šank, pri čemu je više osoba ozlijeđeno, a četiri teško, puštena je iz pritvora.

Općinsko državno odvjetništvo u Karlovcu ispitalo je konobaricu (23) koja je u 24. ožujka u noćnom klubu Monaco palila šank te je pritom sedam osoba ozlijeđeno. Puštena je da se brani sa slobode. 

ODO navodi kako je konobarica po šanku polijevala alkoholno piće te ga palila, lakomisleno smatrajući da do štetnih posljedica neće doći. Plamen je zahvatio više posjetitelja tog kluba te su četiri osobe zadobile teške tjelesne ozljede, dok su tri lakše ozlijeđene.

Državno odvjetništvo nakon ispitivanja osumnjičenice naložilo je pritvorskom nadzorniku Policijske uprave karlovačke puštanje osumnjičenice na slobodu jer ne postoje okolnosti koje ukazuju na opasnost od bijega, na opasnost od utjecaja na svjedoke i na opasnost od ponavljanja djela niti se radi o kaznenom djelu za koje je propisana kazna dugotrajnog zatvora, navodi Općinsko državno odvjetništvo u Karlovcu. 

Vlasnik kluba Monaco Goran Fancev izrazio je žaljenje zbog svega što se dogodilo te je najavio naknadu štete oštećenima.

"Oštećenima i ozlijeđenima želimo što brži i bezbolniji oporavak, nastalu štetu na osobnim stvarima svih oštećenih ćemo podmiriti, a svim oštećenima kojima je potrebna bilo kakva pomoć stojimo na raspolaganju sa svime što možemo činiti. Nažalost, ne možemo promijeniti i utjecati na to da se incident dogodio, ali možemo izraziti žaljenje i pokušati ispraviti barem ono što se može ispraviti", poručio je i najavio da će zatvoriti klub. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene