Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Najavili smjenu Turudića

Tomašević i Benčić predstavili 13 poteza koje planiraju učiniti ukoliko preuzmu vlast

Aktualno Galerija Možemo je predstavilo svoje ideje - 1 Možemo je predstavilo svoje ideje - 1 Foto: DNEVNIK.hr Možemo je predstavilo svoje ideje - 2 Možemo je predstavilo svoje ideje - 2 Foto: DNEVNIK.hr Možemo je predstavilo svoje ideje - 3 Možemo je predstavilo svoje ideje - 3 Foto: DNEVNIK.hr +0 Možemo je predstavilo svoje ideje - 4 Galerija 1/4 >>
Koordinatori platforme Možemo predstavili su 13 točaka na kojima se temelji njihov program.

Možemo je predstavilo svojih, kako su nazvali, 13 hrabrih poteza za predstojeće izbore.

Kako su istaknuli, usmjereni su na temeljite promjene. Poručili su da žele eliminirati politike koje izazivaju nepravdu i nemoć.

Pročitajte i ovo Katarina Peović ne idu s SDP-om na izbore Peović komentirala Grbinovu izjavu: "Da nisu oni, mi bismo morali reći 'ne' toj koaliciji"

Ovih 13 poteza samo su naglasci izbornog programa, koji će, kako su rekli, predstavljati detaljnije u idućim danima.

"Smijeniti Turudića s mjesta glavnog državnog odvjetnika. Izabrati novog, koji će udovoljavati uvjetima propisanim zakonom da može obavljati tu dužnost", kazala je Sandra Benčić.

Da će riješiti stambeno pitanje, koje je posljednjih godina postalo veći problem od nezaposlenosti, naglasio je Tomislav Tomašević.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović neće odustati od kandidature Milanović: "Šeksu treba oduzeti flašu. To je sve ista banda, on, Šeparović, Turudić... Proganjat ću ih kao đavao grešnu dušu"

"Izgradit ćemo stanove za javni najam i to ćemo financirat, među ostalim, ekstraprofitom banaka i trgovačkih lanaca", rekao je.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene