Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Energetski meridijani

Motovun: Najsnažni izvor pozitivne energije!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
New age znanstvenici za Motovun tvrde da je najsnažnije izvorište pozitivne energije u svijetu.

Energetski meridijani ili zmajeve brazde prenose pozitivnu zemljanu energiju, a na mjestu na kojem se sijeku nastaje najjači izvor koji djeluje opuštajuće, povećava koncentraciju i duhovnost te razvija kreativnost i toleranciju.

Pročitajte i ovo Kiše donijele poplave i jeftiniju struju - 6 Proradile hidroelektrane Kako je Hrvatska zbog jedne stvari koja je mnogima donijela nevolje od velikog uvoznika postala - izvoznik struje Slika nije dostupna Zagrepčanin otkrio bežični prijenos struje

Svake godine Motovun postaje meka mnogih kreativaca, a znaju to i ljudi koji su samo svratili, pa ostali zauvijek. Oni koji nisu, vraćaju se svake godine. Tko danas ne bi poželio živjeti na najsretnijem mjestu u Hrvatskoj, ali nažalost, tek nekolicina ima tu privilegiju.

'Iz Motovuna se zmajeve brazde šire i do drugih mjesta u Istri i dalje po cijelom Mediteranu i svijetu. Simboli pozitivne energije su obilježeni neobičnim znamenitostima, kameni krug na malom Sv. anđelu kod Poreča, jednaki kameni krug na rtu Kamenjak kod Pule i kameni obelisk kod Strunjana na slovenskoj obali Istre', tvrdi Davor Šišović.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene