Obavijesti Video Pretražite Navigacija
neprilagođena brzina

Užas u Vodicama: U teškoj prometnoj nesreći poginuo motociklist, ozlijeđeno dijete

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U prometnoj je nesreći u srijedu popodne na ulazu u Vodice poginuo motociklist (45) koji je nakon zavoja prešao u suprotni trak i udario u osobno vozilo njemačkih registarskih oznaka, a od udara je lakše ozlijeđeno dijete u automobilu, objavila je u četvrtak policija nakon očevida.

Do prometne nesreće u kojoj je smrtno stradao motociklist, došlo je na sjevernom ulazu u Vodice. 45-godišnjak je upravljao motociklom šibenskih registarskih oznaka no nije imao uredno pričvršćenu kacigu.

Pročitajte i ovo Ilustracija OD ROMOBILA DO AUTOMOBILA Od subote na snazi nova pravila u prometu, pogledajte što se sve mijenja

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Najmanje troje osumnjičenih Velika akcija USKOK-a i policije, pretražuju stanove i poslovne prostore: Bivši špijun i visokorangirani policajac odavali tajne?

Prema izvješću policije, prilikom izlaska iz desnog nepreglednog zavoja, vozač nije prilagodio brzinu kretanja motocikla osobinama ceste. Prešao je na suprotni prometni trak gdje je udario u nadolazeći osobni automobil njemačkih registarskih oznaka, kojim je upravljao 49-godišnji njemački državljanin.

"Zbog zadobivenih ozljeda motociklist je preminuo na mjestu događaja, dok je od udara lakše ozlijeđeno dijete iz osobnog automobila", izvijestila je šibenska policija.

Očevid je završen, a o nesreći je obaviješteno Županijsko državno odvjetništvo u Šibeniku

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene