Hrvatska vojska - 2
Hrvatska vojska - 2 Foto: DNEVNIK.hr

Ministarstvo obrane RH raspisalo je u srijedu oglas za prijam 68 namještenika u službu u Ministarstvo obrane - Oružane snage RH, na neodređeno vrijeme u više gradova na području Hrvatske, priopćeno je iz MORH-a.


Oglas je raspisan za radna mjesta namještenika III. vrste, a primaju se u službu u MORH-u uz obvezni probni rad od dva mjeseca, navodi se u priopćenju.

Među 68 namještenika riječ je, uz ostalo, o radnim mjestima autoelektričar, brodski stolar, mehaničar specijalizirani za naoružanje, brodski elektromehaničar, rukovatelj energetskog sustava, rukovatelj specijalnog vozila, vatrogasac, vodoinstalater, te vozači za vozila C i D kategorije.

Više informacija o uvjetima može se pronaći na internetskoj adresi.  

Mario Banožić MORH ekspresno uzvratio: "Kaos koji radi više od godinu dana predsjednik pokušava prikriti lažima"

Ilustracija "Dobro je grunulo": Stanovnike Zagreba uznemirila snažna detonacija, doznajemo o čemu se radi

 

Prijave s dokazima o ispunjavanju uvjeta podnose se u roku od osam dana od dana objave oglasa u Narodnim novinama.

Iz MORH-a ističu da se prijave podnose prioritetno poštom ili neposredno na adresu: Ministarstvo obrane, Uprava za ljudske potencijale, Sektor za razvoj i upravljanje ljudskim potencijalima, Stančićeva 6, 10 000 Zagreb, s naznakom: "Za oglas za prijam namještenika u službu u Ministarstvo obrane – Oružane snage Republike Hrvatske".

O rezultatima javnog natječaja kandidati/kinje će biti obaviješteni/e objavom rješenja o prijamu u državnu službu izabranog kandidata/kinje na web stranici Ministarstva pravosuđa i uprave https://mpu.gov.hr i na web stranici Ministarstva obrane https://www.morh.hr .

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju